Weer een jaar voorbij…

De zomervakantie staat voor de deur en je realiseert je: alweer een jaar voorbij. Wat een druk en spannend jaar, als ik zo terugkijk! Het begon met opnames en een koorreis in Cuba. Er was een spannende Cantate Cantoro in de Meervaart en er waren fantastische eindpresentaties in Crea. Voor mijn lessen op de bijzondere Bekemaschool in Amsterdam ZO heb ik heel veel nieuw materiaal geschreven én uit kunnen proberen.

Minder leuk was de afname met bijna 95% -ja, je leest het goed: 95%!- van mijn optredens met Professor Russolo,  een ernstige consequentie van de bezuinigingen in de zorg. Daarmee eindigt dit jaar toch verdrietig. Te weten dat je zo'n prachtig en ook veeleisend vak uitoefent in een land waar daarvoor maar weinig waardering bestaat...

Ben benieuwd naar wat komen gaat... Een heerlijke zomer in elk geval!