Zoek ‘t zelf uit!

In juni 2015 schreef ik het liedje "Zoek 't zelf uit". Hieronder een deel van de tekst:

Als je iets wil weten en het staat niet in een boek, 
en niemand kan je helpen dan moet je zelf op zoek.
Zie jij de dingen anders, ben je vragenkampioen? 
Maar heeft niemand een antwoord dan is dit wat je moet doen:
Zoekt ‘t zelf uit. Maak een ontdekkingsreis.
Zoek ‘t zelf uit. Vind overa-al bewij-ijs.
Zoekt ‘t zelf uit. Stel een nieuwe vraag
Zoek ‘t zelf uit. Begin je reis nog vandaag!

Een basisschool-liedje? Nee joh, voor alle leeftijden, blijkt nu! Want ik neem mijn eigen woorden ter harte en ga op ontdekkingsreis. In opleiding, nieuwe vragen, nieuwe antwoorden. Beweging. Ik ga vast en zeker een spannend 2016 tegemoet. En mijn nieuwjaarstip voor jullie is natuurlijk: Zoek 't zelf uit! (en vind veel prachtige antwoorden).

Lisbeth