Privélessen zang

Prettig zingen gaat over het loslaten van spanningen en blokkades. Door te observeren en -in alle opzichten- goed naar je te luisteren zie ik wat jij als zanger nodig hebt en hoe ik jou dat het beste kan geven. Ik probeer het beste uit je te halen zonder je grenzen te overschrijden. Daarbij maak ik gebruik van mijn zangervaring gecombineerd met elementen uit de Complete Vocal Technique (CVT). Groepslessen ook mogelijk!

Ik hou erg van werken in projectvorm. Dus ook voor krachtige, doelgerichte sessies gedurende een korte periode ben je bij mij aan het goede adres.

€45,00 per 60 minuten. Voor groepen prijs in overleg.
Nederlands, Engels, Spaans

Privélessen sterk stemgebruik

Toehoorders trekken -bewust of onbewust- conclusies uit jouw stemgeluid. Wil je graag dat mensen naar je luisteren en je serieus nemen? Wil je werken aan je stemgeluid of aan de kracht van je stem? Wil je leren hoe je je ademhaling reguleert? Wil je weten hoe je zonder problemen hard kunt schreeuwen of juist met een zachte stem alle aandacht op je vestigen? Ik weet zeker dat ik je kan helpen en ga de uitdaging direct aan! Je zult verrast staan van je eigen stem!

€45,00 per 60 minuten. Voor groepen en bedrijven prijs in overleg.

Masterclasses

Heb je al enige zangervaring? Wil je op een veilige manier ervaren hoe het is om voor publiek te zingen? Zoek je eigen groepje bij elkaar en volg een masterclass. Lees bijgevoegde informatie of neem contact op!

Masterclass

Zangworkshops op maat

Zingen in het bijzijn van anderen is best een ‘ding’. Er zijn maar weinig mensen die dat zonder gene aandurven. We vinden van alles van onszelf of zijn bang voor de reactie van anderen.  Het aangaan van deze uitdaging kan zowel een individu als een groep heel veel zelfvertrouwen geven.

Zingen in groepsverband vereist in de eerste plaats dat elk groeplid zich veilig voelt. Dat lukt alleen wanneer er respectvol en harmonieus met elkaar gecommuniceerd wordt. Pas dan kan men zich openstellen voor elkaar en kan de groep ‘echt’ aan het werk: samen iets moois creëren, goed luisteren en vooral het plezier en de voldoening met elkaar delen. Zingen in groepsverband is een geweldige manier om de teamgeest te versterken.

Een zangworkshop duurt 1,5 uur. De workshop bestaat uit een warming-up en zangtechnische aanwijzingen en uit een of meer (meerstemmige) stukken. Aan het eind van de workshop hebben we een stuk zodanig onder de knie dat het aansluitend gepresenteerd kan worden aan anderen. Dit spreken we van te voren af.

Voor bedrijven en particulieren. Nederlands, Spaans, en Engels. Diverse muziekstijlen.

Prijs in overleg.

Crea groepslessen (Universiteit van Amsterdam)

Zangles voor beginners (groepsles maximaal 15 personen).
Nooit gezongen en ben je nieuwsgierig of jij het ook kan? Gewoon inschrijven!

Jazz  (groepsles maximaal 15 personen).
Leer wat swing is aan de hand van heerlijke, oude jazzstandards in fijne, meerstemmige arrangementen. Beginners en gevorderden.

Crea Latin & Jazzkoor.
Een gevorderd koor voor mensen die van jazz houden en -vanaf komend seizoen- ook van Latijns Amerikaanse muziek. Toelating middels een korte auditie waar gekeken wordt naar je muzikaliteit en gevoel voor maat en ritme.

Let op: Informatie en inschrijvingen via www.crea.uva.nl